Jan Vandeberg neemt afscheid als voorzitter van CD&V Kinrooi

Tijdens het Nieuwjaarsontbijt, zondag 27 januari, van de CD&V Kinrooi, heeft voorzitter Jan Vandeberg afscheid genomen. Vandeberg was vele jaren betrokken als voorzitter van de lokale partij in Kinrooi.

Vandeberg maakte de glansrijke overwinning van de CD&V afgelopen oktober tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van dichtbij mee. Hier kreeg de partij in Kinrooi de absolute meerderheid met ruim 60% van de stemmen. “Dit resultaat hebben we te danken aan de enorme inzet van al onze mensen, waar ik bijzonder fier op ben”, aldus Vandeberg.

Jan Vandeberg zal worden opgevolgd door Linda Cox. Daarnaast heeft de partij Jeannine Veugelaers gekozen als voorzitster Vrouw & Maatschappij en werd Pierre Vanmontfort gekozen als voorzitter van de CD&V Senioren.

Op de Nieuwjaarsreceptie was Wouter Beke, nationaal partijvoorzitter van CD&V aanwezig evenals Liesbeth Maris, nationaal voorzitster Mens & Maatschappij van de partij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here