UNIZO Maasmechelen reikt derde Mosasaurus Award uit aan MinAs Architecten

Het bestuur van UNIZO Maasmechelen en een jury van zelfstandige ondernemers en partners kozen vrijdag 25 januari voor de derde keer hun Ondernemer van het Jaar. Daarmee vieren zij het ondernemerschap en zetten ze Maasmechelse bedrijven in de kijker. De competitie kreeg zijn beslag tijdens de nieuwjaarshappening op 25 januari.

De genomineerden voor de Mosasaurus Award 2018 waren Yannick Opsteyn Technieken, Optiek Guido Huygen en Minas Architecten. Deze laatste ging met de titel Mosasaurus 2018 aan de haal. Optiek Guido Huygen nam de Publieksprijs mee naar huis.

Nieuw dit jaar was de startersprijs die ging naar Poort 82 wegens hun extreem unieke prestaties het afgelopen jaar.

Voor de uitgave 2018 maakten de bestuursleden van UNIZO Maasmechelen een longlist van verdienstelijke ondernemingen. Zij hielden rekening met uitstraling, communicatie, verwezenlijkingen, investeringen, externe informatie, spontane kandidaturen & voordrachten, enz. Vervolgens kozen ze bij stemming vijf kandidaten die uitgenodigd werden een deelnamedossier in te vullen. Deze shortlist kreeg de jury ter beoordeling voorgelegd. Op basis van de informatie in het dossier (geschiedenis, missie, waarden, visie, doelstellingen, strategie en digitale transformatie) kozen ze drie genomineerden.

Op 23 januari vereerde de jury de genomineerden met een bezoekje, waarna de beraadslaging plaatsvond over de Mosasaurus 2018. Op vrijdag 25 januari vond de proclamatie van de winnaars plaats ter gelegenheid van het jaarlijkse ondernemersfeest, dat ook dit jaar plaatsvond in Grand Café Casino te Maasmechelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here