Marec en Toerisme Kinrooi op Vakantiesalon Antwerpen

Zowel Marec als Toerisme Kinrooi zijn deze dagen te vinden op het Vakantiesalon in Antwerpen.

Het Vakantiesalon is er tot en met 27 januari in Antwerp Expo. Dit jaar ziet het Vakantiesalon er iets anders uit. Om tegemoet te komen aan de vraag van vele bezoekers om de beurs nog overzichtelijker te maken, heeft de organisatie besloten de exposantengroep onder te verdelen in twee groepen: de ver weg vakanties, vakanties waarvoor je het vliegtuig neemt (hal 4) en anderzijds de dichtbij vakanties, bestemmingen die je met de auto kan aandoen (hal 1).

In deze twee hallen vind je alle touroperators, reisagenten, toeristische diensten en transport, waaronder Toerisme Kinrooi en Marec.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here