‘Prikkelei’ een nieuwe voorstelling van Patrick van Horne (video)

Wekelijks verzorgt Patrick van Horne uit Neeroeteren een rubriek bij Grensland Actueel, Schrijfsels. Deze creatieve duizendpoot doet nog veel meer. Zo is hij als levend standbeeld regelmatig te zien in de regio maar is hij ook een volleerd goochelaar. Patrick heeft onlangs een nieuw project gelanceerd.

“Ik ben een hele tijd bezig geweest om een voorstelling voor de jongste kleuters te maken”, aldus Patrick van Horne. De voorstelling is getiteld ‘Prikkelei’ en zal vanaf volgend schooljaar als try-out gebracht worden. “Ik ben druk bezig om scholen te zoeken die de voorstelling als try-out willen. Daarna kan ik de voorstelling verkopen”, zo vervolgt Patrick.

De voorstelling zal veel interactie brengen. “Ik werk in de voorstelling met eieren, waarmee ik kinderen veel dingen kan laten doen, dus die interactie zit er zeker in”, zo besluit Patrick van Horne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here