Maasmechelen krijgt een LNG station van Shell

Na de inhuldiging van het allereerste LNG-station (vloeibaar aardgas) in Herstal in mei 2018, zal Belgian Shell N.V. nu een nieuw LNG-station openen in Maasmechelen. Een derde station wordt binnenkort ingehuldigd te Rekkem.

“Dankzij de zachte winter, zijn de werkzaamheden op de site van ons Shell-station in Maasmechelen sneller gevorderd dan verwacht. We hebben groen licht gekregen om het station dinsdag te openen”, zegt Laurent Charlot, directeur Belux, Shell Fleet Solutions. “We zijn erg blij dat we onze eerste klanten mogen verwelkomen in dit gloednieuwe station.”

Het nieuwe LNG-station van Shell is gelegen in de Slakweidestraat 40c te 3630 Maasmechelen. Het omvat 2 LNG-pompen, 5 AdBlue-pompen, 2 IGO-pompen en 6 AGO-pompen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here