BPN Netwerk op Industrieterrein Jagersborg (video)

Industrieterrein Jagersborg in Maaseik heeft een eigen What’s App Buurtpreventienetwerk opgericht. Het gebruik van WhatsApp-buurtpreventiegroepen worden steeds populairder. Dat deze hun nut bewezen hebben blijkt uit diverse voorbeelden, vandaar dat men op het Maaseiker industrieterrein dit opgericht heeft.

Het beheer van Jagersborg is uitbesteed aan Quares die verspreid over Vlaanderen vele industrieterreinen beheert. Toch is de introductie van een What’s App Buurtpreventienetwerk op het industrieterrein in Maaseik redelijk uniek.

De WhatApp groep zorgt voor extra ogen en oren voor de politie, maar ze verhogen ook de veiligheidsbeleving van de gevestigde bedrijven op het terrein.

Deze groep is specifiek opgericht voor het industrieterrein en wordt beheerd door Quares. Het gaat hier om een SAAR whatsappgroep, wat staat voor Signaleren, Alarmeren, App en Reageer. De groep op Jagersborg is nog niet zo lang actief, maar men heeft al redelijk wat aanmeldingen binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here