Bart Kunnen gepresenteerd als Prins bij De Rabbedabbers in Kinrooi

In ‘De Bunker’ in Kinrooi is zaterdagavond Bart Kunnen gepresenteerd als nieuwe heerser bij De Rabbedabbers. Hij zal het komende seizoen door het leven gaan als Prins Bart III. Aan zijn zijde staat Prinses Gaëlle I (Ooms).

Kunnen is de 42ste prins van de Rabbedabbers in Kinrooi. In het dagelijks leven werkt Bart Kunnen bij Cuub Beton. Daarnaast heeft hij als hobby het tunen van auto’s. Ook is hij supporter van KD Motorsports en van het Team Buurman van Zuidam.

Tijdens de proclamatie liet Bart Kunnen weten dit jaar, in september, zijn 10-jarig huwelijk te vieren met Prinses Gaëlle. Samen hebben ze twee kinderen, Aurélie en Kevin.

Op 3 maart zal de stoet door de straten van Kinrooi trekken, die traditioneel zal worden afgesloten door de prinsenwagen waarop de prins en prinses zullen staan. De leuze van de nieuwe heerser van Kinrooi: ‘Ei leeg glaas det stuit neet, dus tap ze mer vol! Den roop ich Kinder Alaaf! Prosit, gezôndjheid en sjol!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here