Politie zoekt getuigen rondom ongeval in Dilsen

politie Maasland

Op zaterdag 5 januari heeft er op de parking van Fruithandel Colson in Dilsen-Stokkem een ongeval plaatsgevonden. De Politiezone Maasland zoekt nu naar getuigen die meer informatie kunnen verstrekken.

Het ongeval van 5 januari vond plaats tussen 17.25 en 17.40 uur. Een man met bril was de bestuurder van een onbekend voertuig en heeft een ander voertuig in de flank geraakt met veel schade tot gevolg. De man is daarop doorgereden in de richting van Dilsen-Stokkem.

Er zijn geen gegevens bekend over het aanrijdend voertuig, enkel dat de bestuurder een bril droeg. Het aangereden voertuig betreft een lichtbruine Opel Meriva.

Getuigen wordt gevraagd zich te melden bij de politie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here