Een piekfijn kunstgrasplein in Beek-Bree (video)

De laatste weken is hard gewerkt bij de voetbalvelden van KGS Bree-Beek. De fusieclub heeft een kunstgrasveld laten aanleggen, dat komende zaterdag officieel zal worden geopend.

“We zijn bijzonder fier op dit gebeuren”, aldus coördinator Jan Schouteden van de club, die voortgekomen is uit een fusie in 2017.

Het kunstgrasveld kon gerealiseerd worden dankzij een financiële injectie van € 425.000,– van de Stad Bree. Daar blijft het niet bij, want de Stad Bree trekt ook € 280.000,– uit om de bijkomende gronden rond de site te verwerven. Bij de club, die voortgekomen is uit een fusie tussen Groen Star Beek en KSK, is het ledenaantal enorm gestegen. “Als voorbeeld hadden we in 2003 85 jeugdspelers en momenteel zijn dat er ruim 320”, zo vervolgt Jan Schouteden.

Het nieuwe kunstgrasveld biedt enorme mogelijkheden voor de opleiding van de spelers en voor de ontwikkeling van de club. De inhuldiging zal morgen vanaf 17.30 uur plaatsvinden. Dan worden er diverse wedstrijdjes gespeeld op het kunstgrasplein. Om 18.00 uur vindt de receptie plaats en om 18.30 uur zal de officiële inhuldiging van het kunstgrasplein plaats vinden.

Om 19.30 uur zal de eerste ploeg van KGS Bree-Beek spelen tegen Daring Huvo Jeuk.

Tijdens de feestelijkheden worden gratis frietjes en snacks voorzien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here