Stad Bree engageert zich ook tot vierde editie Levensloop Maaseik

De Stad Bree zal, in navolging van Kinrooi en Maaseik, ook participeren aan Levensloop Maaseik. Dat is bekrachtigd door burgemeester Liesbeth Van der Auwera.

Woensdag 9 januari werd hierover overeenstemming bereikt.

Levensloop is uitgegroeid tot een begrip in de strijd tegen kanker en kan in Maaseik en omgeving op veel bijval rekenen. Zowel voor wat vrijwilligers betreft als vechters. Het is immers vooral voor de vechters dat een groot aantal mensen uit de regio, zich inzet voor de actie. Vechters zijn mensen die – helaas – rechtstreeks geconfronteerd worden met kanker en hen wil het comité een onvergetelijke dag bezorgen. Dat er daarnaast een belangrijke som geld wordt ingezameld voor de strijd tegen kanker, is mooi meegenomen.

De vierde editie van Levensloop Maaseik zal tijdens Moederdag, op 11 en 12 mei in Neeroeteren plaats vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here