Patrick Bosmans 25 jaar lid van Schutterij St.-Dionysius

Onlangs kwamen de leden van de Koninklijke Schutterij St.-Dionysius in Opoeteren weer samen voor de jaarlijkse feestmaaltijd. Ook de vrijwillige medewerkers, de dorpskoning, de beschermheer en de vrienden van de rustende schutterij St. – Catharina Neeroeteren waren te gast.

Buiten de feestmaaltijd stonden er dit jaar ook weer enkele geplogenheden op het menu. De behaalde prijzen van het afgelopen seizoen werden overhandigd, de jeugdige leden ontvingen hun trommelgeld en de beste schutters kregen hun erekruis. De oorkondes waren voor Swennen Danny (beste sjöt 2017 en kampioen 2018).

Omwille van zijn 25-jarig trouw lidmaatschap werd Patrick Bosmans gehuldigd en zijn echtgenote Sandra in de bloemetjes gezet.

Foto: Leon Moors

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here