Een hart van goud voor katten (video en foto’s)

Mirjam Slegers heeft een kittenpension in Molenbeersel. Hier vangt ze kittens op die worden gevonden, opgevangen als de moederpoes er niet meer is of als de kittens ergens gedumpt worden.

“Ik heb van kinds af aan altijd een passie gehad voor dieren. Het is in de loop der jaren gegroeid”, zo vertelt Mirjam Slegers. Er wordt voor vele kittens zorg gedragen. “Naast onze eigen opvang hebben we ook opvanggezinnen waar we diverse kittens hebben zitten”, zo vertelt Slegers.

De opvang kost veel geld. “We staan ooit op markten, vragen mensen om een vrijwillige bijdrage wanneer men katten komt brengen, en we hebben een veilingsite, naast het adoptiegeld”, aldus Mirjam Slegers.

Samen met enkele vrijwilligers en opvanggezinnen proberen ze ieder diertje te helpen. “Ik ben ontzettend trots op onze vrijwilligers”, zo geeft Mirjam aan. “We zijn ook altijd nog op zoek naar vrijwilligers als opvanggezin. “Geïnteresseerden kunnen contact met ons opnemen.”

“Op de website van Hello KATty is meer informatie terug te vinden en kan men met mij in contact komen mocht er interesse zijn”, zo besluit Mirjam Slegers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here