Nieuwjaarsborrel bij schutterij Sint Joris Kaulille

Op zondag 6 januari zette schutterij Sint Joris Kaulille het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsborrel. De schuttebroeders en schuttezusters verzamelden daarvoor in de Schuttekamer van de schutterij.

Oud en jong werd door het bestuur getrakteerd op een hapje en drankje bij de opening van het nieuwe jaar. Gezelligheid troef in de Schuttekamer. Nieuwjaarswensen werden uitgewisseld en er werd vooruitgekeken naar het schuttersjaar 2019. En dat wordt zeker een speciaal en druk jaar voor de schutterij. Op zondag 26 mei organiseert de schutterij het eerste bondsfeest van 2019 van de bond Maas en Kempen, met aansluitend op 1 juni het uitschieten van de erekruizen.

Er werd geklonken op een goede gezondheid van de schuttebroeders en -zusters, goede resultaten met de schutterij, op het succes van het te organiseren bondsfeest en zeker ook op eindelijk goede vooruitzichten voor een nieuwe locatie en nog zoveel meer.

Foto: Jos Bloemen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here