Stella Vansummeren nieuwe woordvoerder Vlaams minister Lydia Peeters uit Dilsen-Stokkem

Huidig communicatieadviseur Stella Vansummeren is vanaf vandaag woordvoerder van toekomstig Vlaams minister van Begroting, Financiën en Energie, Lydia Peeters uit Dilsen-Stokkem. De afgelopen vier jaar maakte zij deel uit van het communicatieteam van respectievelijk ministers Annemie Turtelboom en Bart Tommelein.

Stella Vansummeren volgt in deze functie Margot Neyskens op, die vanaf begin januari een nieuwe uitdaging aangaat als kabinetschef van burgemeester Bart Tommelein in Oostende.

“Nieuwe kansen moet je grijpen en ik gun Margot de uitdaging in ‘de Stad aan Zee’ dan ook van harte”, zegt Lydia Peeters, die volgende week woensdag de eed zal afleggen als Vlaams minister van Begroting, Financiën en Energie. “Aan de andere kant verdient jong talent alle kansen en ik ben verheugd dat Stella Vansummeren het komende halfjaar deze rit met mij wil uitdoen.”

Stella Vansummeren: “Ik heb een enorm boeiende en leerrijke vier jaar achter de rug op het kabinet van de viceminister-president en ben dan ook blij dat ik dit werk kan verderzetten als woordvoerder van kersvers minister Lydia Peeters. Ik heb er ontzettend veel zin in en ga er de komende maanden hard invliegen.”

Foto: OpenVld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here