Muzikale namiddag in Woonzorgcentrum De Voorzienigheid

Op vrijdag 28 december verzorgde liveband Druk Bezet een muzikale namiddag voor de bewoners en geïnteresseerden in woonzorgcentrum De Voorzienigheid in Bocholt. De accordeonklanken en kerstliederen zorgden voor een gezellige kerstsfeer waarbij ook tussendoor de jarigen werden gehuldigd.

Een 8-tal muzikale vrienden, afkomstig uit gans Vlaanderen en met een voorliefde voor accordeonmuziek, verenigden zich tot een liveband met de naam Druk Bezet. Voor een goed gevulde zaal van zeker 80 luisteraars speelden zij bekende nummers uit de tijd van toen, afwisselend instrumentale en gezongen nummers. In deze kerstperiode mochten natuurlijk een aantal bekende kerstsongs niet ontbreken. Het publiek luisterde aandachtig en genoot van de muziek met een glimlach op hun gezicht en glinsterende ogen.

Tijdens een korte pauze werden ook de jarigen gehuldigd. Hiertoe behoorde een zeer kranige dame die 99 jaar oud geworden was. Een ‘lang zal ze leven’ werd onder muzikale begeleiding gezongen voor alle jarigen. Het was een gezellige namiddag die iedereen nog wat meer in kerstsfeer bracht. Na afloop stapte iedereen met een mooie herinnering rijker tevreden terug in hun dagelijks leven.

Foto: Patrick Vanhollebeke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here