Uitreiking gemeentecomplimenten in Nederweert

Gemeentehuis Nederweert

Het jaar 2019 is gestart. In dit jaar zal de gemeente Nederweert na ruim 12 jaar afscheid nemen van de burgemeester en een nieuwe burgemeester verwelkomen. Het zal opnieuw een jaar worden met veel uitdagingen en nieuwe kansen op allerlei gebieden. Daarom wil het gemeentebestuur van Nederweert graag samen met haar inwoners toosten op dit nieuwe jaar en elkaar het allerbeste toewensen.

De Nieuwjaarsreceptie zal plaatsvinden op donderdag 3 januari van 19.00 tot 20.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Nederweert.

Tijdens deze bijeenkomst reikt het gemeentebestuur voor de zevende keer de Gemeentecomplimenten uit. Deze gemeentelijke onderscheiding is een blijk van waardering en erkentelijkheid voor betoonde inzet en verdiensten maar ook als aanmoediging om vooral zo door te gaan danwel een waardering voor bijzondere prestaties of vernieuwend of bijzonder ondernemerschap.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie reikt burgemeester Evers de Gemeentecomplimenten 2019 uit aan de brandweerpost Nederweert (sociaal Nederweert), de jubilerende voetbalvereniging RKVV Eindse Boys (Sportief Nederweert) en Theeschenkerij Hof van Schoor (Ondernemend Nederweert).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here