Twee inbraken door het raam in Dilsen-Stokkem

politie Maasland

Onbekenden hebben het afgelopen weekeinde op twee plekken in Dilsen-Stokkem ingebroken door een raam te forceren. Of het in beide gevallen om dezelfde inbreker(s) gaat, wordt door de Politiezone Maasland onderzocht.

De eerste inbraak vond plaats op Onder de Bergen in Dilsen-Stokkem. Hier hebben onbekenden het glas uit een slaapkamerraam gebroken. Het was te zien dat de inbrekers de hele woning doorzocht hebben. Op het eerste zicht worden vooral kledingstukken vermist.

Op de Dopheidestraat in Dilsen-Stokkem werd ook ingebroken. Hier verschafte de dieven zich toegang door het badkamerraam op de eerste verdieping. De hele bovenverdieping werd doorzocht. Door de agenten werd een sporenonderzoek uitgevoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here