Terugblik burgemeester Bree: Ik ben vooral fier (video)

Burgemeester Liesbeth Van der Auwera is vooral fier als ze terugkijkt naar het afgelopen jaar. “Ik ben fier in meerdere opzichten, zowel persoonlijk als politiek maar bovenal als ik naar de Stad Bree kijk”, zo vertelt ze.

Het afgelopen jaar zijn diverse projecten binnen Bree gerealiseerd of verder gekomen. “De werkzaamheden in het centrum, onze theaterzaal, en noem maar op, zijn zaken die goed op schema liggen”, aldus de burgemeester.

Het jaar 2019 wordt ook een uitdaging. “Zeker als we naar onze sportzaken gaan kijken, om maar een voorbeeld te noemen”, aldus Liesbeth Van der Auwera.

Van der Auwera heeft zin in het nieuwe jaar. “We gaan met onze beleidsploeg verder waar we gebleven zijn. Ik vind het dan ook mooi dat we hier de mogelijkheid toe krijgen”, aldus de burgemeester van de Stad Bree.

Naar aanleiding van de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in de Stad Bree, kreeg CD&V, de partij van Liesbeth Van der Auwera overeenstemming met N-VA en BROS (Breese Open Samenwerking) om een coalitie te vormen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here