Sfeervol toneelstuk ‘hartelijk gecondoleerd’ in Maaseik

De spelers van Speelgroep ‘Van Eyck’ uit Maaseik hebben vele belangstellenden een mooie avond bezorgd met hun toneelstuk ‘Hartelijk gecondoleerd’, dat drie maal in Cultuurcentrum ‘Achterolmen’ werd opgevoerd.

De beleving van een ietwat ongewone familie die werd geconfronteerd met het overlijden van hun vader, dat was de rode draad van het stuk. Zowel de voorbereidingen, de uitvaart en het achteraf verdelen van de nagelaten bezittingen kwamen aan bod. Het stuk zat boordevol gitzwarte humor, dat hier en daar ook ontroerde. Bovenal gaf het een duidelijke boodschap af aan alle nabestaanden.

Het toneelstuk werd geregisseerd door Philip Molenaers.

Foto’s: Willy Stukken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here