Avonddraaien bij Annamolen een groot succes

Het Avonddraaien in Kerstsfeer op de Sint Annamolen, de Molen van Keent in Weert is zaterdagavond een groot succes geworden.

Ruim 200 mensen kwamen in de loop van de avond gezellig op visite in de molen. Iedereen werd aan de molenpoort verwelkomd door de Kerstman en binnen in de molen kon men genieten van kerstspecialiteiten als Glühwein, warme chocolade en warme wafels.

Frits Weerts vertelde drie Verhäölkes en het vele publiek kon de mooi verlichtte molenzolders bezichtigen. Ook grepen veel bezoekers de gelegenheid aan om de draaiende molen eens bij maneschijn te fotograferen. Onder de bezoekers waren ook veel gasten uit BelgIë zoals Overpelt, Molenbeersel, Kaulille en Hamont.

Kerstavond om 12.00 uur wordt de ster van Bethlehem boven op de molenwiek geplaatst.

Foto: Liesbeth Groenen

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here