Roojer Dorpsfonds maakt premies voor verenigingen in Stramproy tijdens nieuwjaarsreceptie bekend

Al meerdere decennia hebben ze in Stramproy een traditie rondom nieuwjaar. Op de eerste dag van het jaar is er een nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners van het dorp.

Van 12.00 tot 14.00 uur kan men elkaar ontmoeten in ‘De Zaal’ aan de Mariastraat. De Dorpsraad van Stramproy zorgt voor een drankje en een hapje, en een enkele toespraak. Zo kan men meteen met diverse mensen een praatje maken en elkaar gelukkig nieuwjaar wensen.

Daarnaast zal het Roojer Dorpsfonds hun premies voor verenigingen in 2019 weer bekend gaan maken. Daarmee zullen diverse verenigingen verblijd gaan worden met forse geldbedragen voor een (bijzondere) activiteit in het komende jaar. In totaal zal er zo ruim 8.000 euro verdeeld gaan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here