Gemeente Echt-Susteren neemt veiligheidsmaatregelen in Nieuwstadt

Echt-Susteren

De gemeente Echt-Susteren gaat samen met politie en justitie maatregelen treffen op Aan de Linde in Nieuwstadt om de veiligheid van de buurtbewoners te garanderen. Aanleiding is een incident op woensdag 19 december rond een woning op Aan de Linde in Nieuwstadt.

De gemeente acht het van belang dat het gebied tot nader order bewaakt blijft. “We willen de inwoners van Nieuwstadt zich veilig laten voelen in hun stadje, daarom de reeks genomen en te nemen maatregelen”, aldus burgemeester Hessels.

Rond het pand Aan de Linde is een noodverordening van kracht. Dit houdt onder meer in dat er preventief gefouilleerd kan worden. Ook wordt cameratoezicht geplaatst en is er een hogere frequentie van politiesurveillance. Daarnaast worden verkeersremmende maatregelen ingesteld. Deze maatregelen treden per direct in werking en blijven vooralsnog voor de duur van een maand van kracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here