Fiets van inwoonster Kessenich na 24 jaar teruggevonden

Dat de politie oude dossiers nog goed bijhoudt, mag duidelijk zijn. Iris Franssen uit Kessenich spreekt vol verwondering: “Ik heb 24 jaar geleden aangifte gedaan van de diefstal van mijn fiets en zaterdag 15 december 2018 kreeg ik het bericht dat mijn fiets terug gevonden is.”

De fiets kreeg Iris 25 jaar geleden voor haar vormsel. “Nadat ik hem één jaar had, werd hij gestolen in Maaseik bij een supermarkt. Ik heb er aangifte van gedaan, maar hoorde er vervolgens niets meer van, tot vandaag!”, aldus Iris.

Iris Franssen kreeg bericht van de politie in Gent dat haar fiets aldaar gevonden was. “Het is een beetje ver, maar ik sta er wel verstomd van”, aldus Iris die in eerste instantie niet voornemens was hem op te halen. “Ik ga het toch doen, want ik heb die fiets toch gemist”, zo besluit ze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here