Wifi ‘lenen’ aan de Markt in Maaseik

Een persoon die woensdagavond 12 december op de Markt in Maaseik rustig op een bankje zat met zijn smartphone, is aangesproken door agenten van de Politiezone Maasland. De reden: Hij ‘leende’ WiFi van een bankkantoor.

Omstreeks 22.00 uur zagen agenten van de Politiezone Maasland een persoon op de Markt in Maaseik op een bank zitten die op zijn smartphone bezig was. De agenten gaven aan dat ze de situatie verdacht vonden en spraken de persoon aan.

De man vertelde op zijn smartphone gegevens na te kijken. Hiervoor gebruikte hij het wifi-netwerk van de KBC-bank op de Markt. De agenten gaven de man te kennen dat dit niet de bedoeling was en sommeerden hem de plaats te verlaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here