Bocholtse Marleen Vaesen aan het hoofd van lingeriegroep

Lingeriegroep Van de Velde krijgt een nieuwe CEO, de Bocholtse Marleen Vaesen. Zij zal Erwin Van Laethem opvolgen bij de lingeriegreoep.

Eind januari 2018 verliet Marleen Vaesen Greenyard ‘in onderlinge overeenstemming’ na een periode van bijna drie jaar. In april dit jaar werd Vaesen samen met Sonja Rottiers voorgedragen als onafhankelijke bestuurders bij bioscoopgroep Kinepolis. Voor Greenyard was Marleen Vaesen onder meer directeur bij Sara Lee en haar dochter Douwe Egberts België, en bekleedde ze verscheidene managementfuncties marketing bij Procter & Gamble.

Nu gaat de Bocholtse aan de slag als CEO van lingeriegroep Van de Velde, waar ze al langer lid van de Raad van Bestuur was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here