72-jarige Kinrooienaar wist niet meer waar ze haar auto geparkeerd had

Op de Hepperpoort in Maaseik zijn agenten van de Politiezone Maasland als reddende engel opgetreden. Een 72-jarige inwoonster van Kinrooi werd woensdagmiddag 12 december omstreeks 14.50 uur in tranen aangetroffen op de Hepperpoort in Maaseik. Bij haar was een vriendin waar ook de tranen nader stonden dan de lach.

Oorzaak van het verdriet bleek de diefstal van de auto van de 72-jarige te zijn. De dames gaven aan het voertuig omstreeks 11.00 uur te hebben achtergelaten op de gehandicaptenparking van de Hepperpoort. Toen ze terugkwamen bleek de wagen verdwenen te zijn.

De dame liet de agenten de sleutels zien die ze in haar handtas had. Na enige tijd werd het mysterie opgelost en werd de auto door de politie teruggevonden op het Kerkplein in Maaseik. Toen de agenten de dames hiermee confronteerden gaven ze met schaamrood op de wangen toe dat ze vergeten waren dat de auto op die plek geparkeerd stond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here