Gemeentehuis Kinrooi opnieuw te bereiken langs de voordeur

Gedurende de werken aan de nieuwbouw van de dienst ruimte was de hoofdingang van het gemeentehuis in Kinrooi verplaatst naar de personeelsingang aan de achterzijde. Vanaf nu kan men echter opnieuw langs de échte, vernieuwde hoofdingang komen.

Vrijdag 30 november was de laatste werkdag voor de technische dienst op de oude locatie. Op maandag 3 en dinsdag 4 december verhuisde de administratie naar de nieuwbouw naast het gemeentehuis. De technische dienst gaat samen met de dienst grondgebiedszaken voortaan de dienst ruimte heten. Ook de medewerkers van grondgebiedszaken, een dienst die al in het gemeentehuis zat, zullen verhuizen naar de nieuwbouw als de ICT en telefonie daar op punt staan, vermoedelijk vanaf 1 januari 2019.

Dit alles betekent dat men vanaf nu ook niet meer langs de achterdeur van het gemeentehuis moet binnenkomen. De oude ingang aan de voorzijde werd aangepast met een nieuwe onthaalbalie en wachtruimte. Die zal vanaf 2019 gebruikt worden voor het werken op afspraak. Naast het onthaal zijn er twee snelbalies om allerhande zaken te regelen die maximum 5 minuten in beslag nemen. Voor de andere zaken kan men binnenkort een afspraak te maken.

Het voornaamste om nu te onthouden, is dat men het gemeentehuis opnieuw kan bereiken via de weg naar het recyclagepark en vervolgens links. Voor de hoofdingang is een grote parking voor de bezoekers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here