Sinterklaas valt in Kessenich en breekt enkel

Sinterklaas

Het was wel even schrikken. Het bezoek van Sinterklaas zal bij de leerlingen van Basisschool Icarus uit Kessenich nog lang in het geheugen blijven. Sinterklaas kwam woensdagochtend naar de school maar moest zijn bezoek vroegtijdig afbreken omdat hij viel waarbij hij zijn enkel brak en naar het ziekenhuis in Maaseik moest gaan.

Omstreeks 8.45 uur gebeurde het ongeval. De goedheiligman die op een kar naar de school werd vervoerd viel hier vanaf, meldt Dagblad de Limburger. De leerlingen van de school zagen de Goedheiligman door de lucht vliegen en hard op de grond terecht komen.

Inmiddels gaat het weer de goede kant op met deze Hulpsinterklaas. De directeur van Basisschool Icarus is nog op bezoek geweest bij de brokkenpiloot die volgend jaar weer gewoon aan de slag zal gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here