Brouwerij Cornelissen uitgeroepen tot Excellent Familiebedrijf 2019-2020

Brouwerij Cornelissen uit Opitter is uitgeroepen tot Excellent Familiebedrijf 2019-2020. Dit is een vernieuwende onderscheiding die de beste familiebedrijven uit de provincie Limburg lauwert en neerzet als inspirerende rolmodellen. Naast de brouwerij uit Opitter werd ook Hoogmartens Wegenbouw uit Opglabbeek uitgeroepen tot Excellent Familiebedrijf.

De onafhankelijke expertenjury stond onder leiding van prof. dr. Wim Voordeckers van UHasselt.
Twee parels van familiebedrijven waar een goede bedrijfscultuur, eigenaarsvisie en uitstekende familiale relaties hand in hand gaan, zo concludeerde jury. Bij de selectie baseerde de jury zich op de resultaten van een diepgaande en academisch onderbouwde vragenlijst.

Maandag 10 december zal Brouwerij Cornelissen samen met Hoogmartens Wegenbouw gelauwerd worden, tijdens het Family Business Event van VKW Limburg in Thor Park Genk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here