Trommelaars kunnen aan de slag bij Schutterij Sint-Martinus Kinrooi (video)

Schutterij Sint Martinus uit Kinrooi is op zoek naar nieuwe leden voor haar trommelkorps. “Het is eigenlijk een probleem dat bij vele verenigingen speelt, het ledenaantal op peil houden”, zo vertelt voorzitter Peter Ressen van de schutterij.

“Er kruipt toch wel wat tijd in het trommelkorps. Elke week wordt gerepeteerd en daarnaast is thuis oefenen ook een pré”, aldus Gilbert Bakkers, de instructeur die belast is met het trommelkorps van de schutterij uit Kinrooi.

Naast het trommelkorps wordt er van de overige leden ook veel gevraagd.

Geïnteresseerden kunnen altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen. “Elke woensdagavond wordt er van 18.30 tot 19.30 uur gerepeteerd in het schutterslokaal aan de Belestraat in Kinrooi. Als mensen interesse hebben en deel willen nemen maken we een begeleidingsschema dat toegespitst is op de persoon, zodat we exact kunnen bekijken wat er aan begeleiding nodig is in de hoop dat mensen betrokken blijven bij de schutterij”, zo besluit Gilbert Bakkers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here