Molenvrienden nemen afscheid van schepen Mia Croonen

Schepen Mia Croonen van Bocholt was jarenlang medeverantwoordelijke voor het erfgoed van de gemeente Bocholt. De Kauliller Molenvrienden namen dan ook passend afscheid van haar.

Tijdens de vergadering van de Kauliller Molenvrienden namen de leden afscheid van uittredend schepen Mia Croonen. In de jaren van haar mandaat droeg ze erfgoed en toerisme een warm hart toe. Ze stond mee aan de wieg van vzw Molennetwerk KempenBroek en was gangmaker van tal van initiatieven rond toerisme en erfgoed. Mia stond tussen de molenaars en haar aanpak werd door hen erg gewaardeerd. Ook de molenaars en molenverenigingen uit de grensregio denken met sympathie terug aan een aangename samenwerking.

Voor deze inzet werd ze door de Kauliller Molenvrienden bedankt met een bloemetje, een stukje zelfgebakken vlaai en heel veel mooie en deugddoende herinneringen.

Foto: Toon Verlaak

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here