Harmonie St.-Cecilia brengt ‘Oorlog en Vrede’

Zondag 2 december organiseerde de Koninklijke Harmonie St.-Cecilia van Elen hun eindejaarsconcert ‘Oorlog en Vrede’. Er was veel publieke belangstelling want het ontmoetingscentrum zat goed vol. Het was dan ook de moeite.

De harmonie had onder leiding van Tom Simons een mooi programma voorbereid. Het was dan ook muziek die met oorlog en vrede te maken had. Tijdens de bindteksten werd er ook ruime aandacht besteed aan Elen tijdens de oorlogsjaren en werd er iets verteld over onze gesneuvelde helden. Veel bekende muziekstukken, zoals ‘The Longest Day’ dat het publiek spontaan deed meefluiten bij de begintune, volgden elkaar op.

Het programma van de harmonie werd naadloos overgenomen door de Piccolo Dixieland Band door het spelen van ‘At a dixieland jazz funeral’. De PDB, met stuk voor stuk echte solisten, liet de aanwezigen nog lang van hun muziek genieten.

Foto: Piet Gonissen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here