Sinterklaas en zijn drie leukste pieten bezochten voetbalclub KGS Bree-Beek

Op vrijdag 30 november 2018 bracht de Sint met zijn pieten een bezoek aan de jongste spelertjes van KGS Bree-Beek.

Na een gratis etentje, het inkleuren van kleurplaten en het zingen van Sinterklaasliedjes, zaten 126 jeugdspelers vol spanning te wachten tot de Sint met zijn beste pieten binnenkwam. Met de meer dan 350 aanwezigen was de kantine volledig bezet en moest de Sint zich zelfs een weg banen om het podium te bereiken.

Elke speler van deze vijftien ploegen (U5 tot en met. U9) vernam van de Sint dat ze het voorbije jaar heel goed hun best gedaan hadden. Opgelucht door dit positieve nieuws ontving iedere speler een flesje water, fruit, snoep en een Soccer Training Ball.

Dit grote kinderfeest was een gezellige en geslaagde avond, wat luidruchtig maar vol met warm enthousiasme voor groot en klein.

Foto: Johan Schouteden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here