Kerst op de Markt in Hamont-Achel

kerst

Werkgroep ‘Kerst op de Markt’ organiseert in samenwerking met het stadsbestuur van Hamont-Achel op zaterdag 15 december voor de 32ste keer een gezellige kerstmarkt. Van 15.00 tot 23.00 uur kan men voor een portie kerstsfeer terecht op het marktplein van Hamont.

Het belooft weer een topeditie te worden, met niet alleen de traditionele marktkramers, standhouders en verenigingen, maar ook met toffe straatanimatie en optredens van talent van eigen bodem.

Men kan op de kerstmarkt terecht voor leuke, originele kerstcadeautjes en om de innerlijke mens te sterken zijn er allerlei drankjes en hapjes verkrijgbaar. De kleinste bezoekers kunnen bovendien hun tekening afgeven aan de kerstman in ruil voor iets lekkers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here