Tweede editie Bastionfestival al in voorbereiding

De tweede editie van het Bastionfestival in Kessenich is al in volle voorbereiding. “Voor het festival dat doorgang zal vinden op 10 en 11 augustus zijn we als organisatie al druk in de weer”, zo vertelt Maico Houben.

De lat wordt door de organisatoren weer hoog gelegd. Zo zullen er extra foodtrucks komen, zal het kinderdorp dubbel zo groot worden, zorgt men voor extra schaduw- en regenvoorzieningen en wil men meer zitmogelijkheden creëren. “Maar ook het drankaanbod willen we gaan uitbreiden met kriekbier, gin tonic, Finley, cocktails, meerdere soorten koffie en zo meer”, aldus Houben.

Net zoals vorig jaar zal er stapsgewijs meer bekend worden gemaakt. “We doen dit aan de hand van een soort quiz”, aldus Houben. Via social media zal de organisatie verder communiceren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here