Des Neet Verkieërdj winnaar Ellaaf

Het vastelaovendj seizoen in ELL is op zaterdag 17 november geopend met Ellaaf. Net als de vorige jaren was er weer een gevarieerd programma voor deze avond samengesteld. Zo waren er diverse optredens van Eller artiesten die streden om het leukste Eller Vastelaovend Liedje seizoen 2018-2019. Tussendoor zorgde de Koalderband zorgen voor een vrolijke noot.

Na een spannende strijd en een stevig jury beraad was de winnaar duidelijk: Des Neet Verkieërd (Lei & Henk) met het nummer “wae gaon noe draan” geschreven door Henk Heijkers. (Het origineel is van Wolkeplatz van Miljö.)

Lei & Henk zijn zeker geen onbekenden op de buhne van Ellaaf. Ze hebben 12 keer meegedaan waarvan 3 keer onder de naam “De Èller Roosjes” en 9 keer als “Des Neet Verkieërdj”.

Na een daverende optreden van de winnaars zorgde “Moerepetazie” ervoor dat het nog lang onrustig bleef in de BMV.

Foto: cv Moerebuuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here