Gemeente Nederweert zoekt een nieuwe burgemeester

Inwoners van de gemeente Nederweert kunnen tot en met vrijdag 23 november een enquête invullen voor het opstellen van de profielschets voor de nieuwe burgemeester.

De gemeente Nederweert zoekt een nieuwe burgemeester. Om die te vinden, wordt een profielschets opgesteld. De gemeenteraad hoort graag van de inwoners van Nederweert wat voor burgemeester men wenst.

Op www.nederweert.nl/burgemeestergezocht kan men een voorkeur aangeven. Dat kan tot en met vrijdag 23 november. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten. Inwoners kunnen in de publiekshal van het gemeentehuis ook een papieren vragenlijst invullen.

De uitkomsten neemt de vertrouwenscommissie mee bij het opstellen van de profielschets. Deze wordt besproken en vastgesteld tijdens een openbare raadsvergadering op 18 december 2018, in aanwezigheid van de gouverneur van de provincie Limburg, de heer Theo Bovens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here