Digitale parkeerkaart Maaseik nu aanvragen

Deze week worden de bewoners van de binnenstad van Maaseik weer opgeroepen tijdig hun nieuwe digitale parkeerkaart voor 2019 aan te vragen. Dit dient tijdig te gebeuren omdat alle huidige parkeerkaarten vanaf 1 januari ongeldig zijn.

Bewoners van de binnenstad kunnen voor 60 euro een parkeerkaart aanvragen bij de dienst parkeren Administratief Centrum Maaseik Lekkerstraat 10 3680 Maaseik tel. 089 560 560. Digitaal aanvragen kan ook via DEZE LINK.

Let goed op dat u een parkeerkaart aanvraagt voor 2019. Maaseik hanteert een systeem waarbij de kaarten geldig zijn van januari tot en met december. Ook wanneer u alleen de laatste weken van 2018 zou willen parkeren, betaald u het volledige bedrag van 60 euro !

Meer informatie vindt u hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here