Ploegenvoorstelling fusieclub KGS Bree-Beek

KGS Bree-Beek startte het voetbalseizoen 2018-2019 met meer dan 400 spelers.

Hierbij zijn de meer dan 300 jeugdspelers verdeeld over 28 jeugdploegen in competitie: 3 ploegen U6, 3 ploegen U7, 4 ploegen U8, 4 ploegen U9, 2 ploegen U10, 4 ploegen U11, 1 ploeg U12, 3 ploegen U13, 2 ploegen U15 en 2 ploegen U17. Naast gewestelijk voetbal, wordt er ook in elke reeks vanaf dit seizoen provinciaal voetbal aangeboden.

Bij de senioren zijn er twee U21-ploegen, een reserveploeg, een belofteteam en het 1ste elftal. Het 1ste elftal speelt zelfs in 1ste provinciale. Het sportieve team van trainers en coördinatoren bestaat uit meer dan 50 personen die dagelijks het beste van zichzelf geven.

Dat deze club klaar is voor de toekomst is duidelijk want binnenkort beschikken zij ook over een kunstgrasveld. Ook worden op dit moment 4 nieuwe kleedkamers in orde gebracht.

Op zondag 4 november werden alle ploegen aan elkaar en aan het publiek voorgesteld en dit voor de wedstrijd van het eerste elftal tegen de eerste in de reeks Herk FC. De meer dan 350 supporters waren zeer enthousiast en vonden 2-2 een correct resultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here