Ledenfeest bij Tuinhier Bocholt

Het jaarlijkse ledenfeest van Tuinhier Bocholt werd onlangs bijgewoond door 140 personen.

De feestvierders werden verwelkomd door een bejaard echtpaar, alias de Cox brothers, dat zich verheugde in het feest en kregen dan van het bestuur een aperitief aangeboden. Ze konden aanschuiven aan tafel, mooi versierd door het bestuur met warme herfsttinten, waar hen een driegangenmenu aangeboden werd.

Tussendoor werden er lotjes verkocht voor de tombola met allemaal tuinplanten. Elk gezin ging met minstens één prijs naar huis.

Gerard Jansen en Lei Luyten werden gehuldigd voor hun twintig en dertig jaar als bestuurslid. De Cox brothers vulden de avond met verschillende muzikale acts. Tegen de klok van twaalf gingen de meesten naar huis.

Foto: Leo Luyten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here