Gemeente Maasmechelen verkoopt projectzones

Maasmechelen gemeentehuis

De gemeente Maasmechelen zet continu in op het ontwikkelen van nieuwe gebieden waar erfgoed, toerisme en wonen aantrekkelijk zijn. Momenteel verkoopt ze het voormalig Regiegebouw in de Tuinwijk van Eisden dat herbestemd dient te worden.

Dit karaktervolle gebouw staat symbool voor het rijke mijnverleden van Eisden en ademt een unieke sfeer. Aansluitend op het plein van de mijnkathedraal is het tevens het gebouw dat de overgang zal maken tussen de historische bebouwing van de Tuinwijk en het plein, en de aansluitende nog te ontwikkelen gebieden voor het nieuwe duurzame wonen voor de toekomst.

De gemeente zet daarenboven in op het ontwikkelen en revitaliseren van verlaten sites en gebouwen. De gemeente verkoopt momenteel een gebouw in Eisden (voormalig postkantoor) op het schakelpunt tussen de Pauwengraaf en de Tuinwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here