Winterkermis in Dilsen

Het nieuwe centrumplein in Dilsen is bijna klaar en binnenkort is het tijd voor de eerste culturele activiteit op deze locatie: de winterkermis van Dilsen. Vorige week vond er een erg constructief overleg met de foorkramers plaats dat resulteerde in een nieuw kermisplan. De winterkermis zal volledig plaatsvinden op een verkeersvrij plein.

Op zaterdag 17 november wordt de kermis geopend met een ‘meet & greet’ met Disney-prinsessen. Op woensdag 21 november eindigt de kermis met een familiedag.

De Europalaan blijft gedurende de kermis bereikbaar, er zal dus geen afsluiting en dus ook geen verkeershinder zijn. De veilige doorgang voor fietsers en voetgangers op het plein richting de scholen blijft gegarandeerd.

Bezoekers kunnen dicht bij de kermis parkeren op onder andere het Koning Boudewijnplein, de parking van het administratief centrum, de parkeerplaatsen langs de Europalaan, enz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here