Onderhoudswerkzaamheden in Opoeteren

Deze week worden er door aannemer Kerkhofs onderhoudswerken uitgevoerd in de Zandstraat, Fortstraat, Hoevenstraat en kruispunt ‘De Schans’ in Opoeteren.

Maandag 29 oktober starten de freeswerken en op dinsdag 30 oktober volgen de asfalteringswerken. De werken starten telkens omstreeks 07.30 uur. Tijdens de freeswerken zal de hinder voor het lokale verkeer zeer beperkt en tijdelijk zijn. Tijdens en enkele uren na de asfalteringswerken zal het verkeer tot een absoluut minimum beperkt worden. Tijdens deze werken zal er een omleiding zijn via de Schoolstraat, Bergeindestraat en de Kasteelstraat.

De bussen van De Lijn (nr 8 en nr 11) zullen ook deze omleiding volgen. Tijdens deze onderhoudswerken zullen de gebruikers van de bushaltes in de Dilserweg, Fortstraat en Hoevenstraat deze haltes niet kunnen gebruiken en kunnen best deze van de Neeroeterenstraat (lijn 11 ), Gruitroderlaan (lijn 8), Weg naar As (lijn 11) of Weg naar Opoeteren (lijn 8 en 11) nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here