Nazomeravonden in Kinrooi weer een enorm succes

In oktober organiseerde Toerisme Kinrooi weer een heel geslaagde nazomeractiviteit. Deze keer zijn we op wandel -en fietsexpeditie met de Bokkerijders geweest.

Starten deden ze vanuit het charmante Geistingen en de weergoden waren de aanwezigen goed gezind. Na de ontvangst in het Bokkecafé waar ze een kort, maar indrukwekkend infofilmpje over het leven van de bokkerijders draaide gingen de aanwezigen op pad. Ze traden letterlijk in de voetsporen van deze roversbende. Sommige sprongen op de bokkefiets en de andere startte te voet.

Tijdens de tocht waren ze getuige van straffe verhalen en leuke anekdotes. Voor een natje en droogje werd ook gezorgd en zo kwam gelukkig bijna iedereen heelhuids terug aan in het gemeenschapshuis waar men de bokkerijder van de avond bekend maakte en afsloten met een gezellig samenzijn.

De plaatsen voor de deelnemers waren helaas beperkt en snel volzet. Voor diegene die het dit jaar gemist hebben, in oktober 2019 gaan ze terug op tocht met de Bokkerijders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here