Prijsuitreiking Zonnebloemwedstrijd in Rotem

Zonnebloem Bij

Op een zonnige woensdagnamiddag in oktober werden door het bestuur van de Landelijke Gilde van Rotem de prijzen uitgereikt van de zonnebloemactie.

In het mooie tuintje voor de school de Horizon vond deze uitreiking plaats. De verdeling van de prijzen gebeurde in twee reeksen. De eerste reeks was voor de hoogste zonnebloem en de tweede reeks voor de zonnebloem met de grootste diameter. Bij de start waren er 76 inschrijvingen. Na een zeer warme zomer waren er ook wat afvallers waar de bloemen het lieten afweten. Met een vijftig-tal werd er voor prijzen gestreden.

In de reeks hoogste zonnebloem is Sijbers Benthe de winnaar met 3m80, tweede Sijbers Jasmijn met 3m70 en derde Neven Lies met 3m40. In de reeks met de grootste diameter is Keymis Keano de winnaar met 45 cm, tweede Moors Fen met 43 cm en derde Modesti Xander met 40 cm. De overige aanwezige deelnemers gingen met een mooie troostprijs naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here