Inspirerend Inspiratiecafé voor ondernemers

Vier gepassioneerde ondernemers uit Maaseik brachten op woensdag 24 oktober hun boeiend verhaal van de start van hun bedrijf tot hun huidige situatie. Sarah Geebelen & Nathalie Bruckers (Huisraad Advocaten), Timmy Bours (Tiboss) en Jochen Ochal (Ochal Accountancy) dompelden de aanwezigen onder in hun inspirerende onderneming en hun startersverhaal.

De leuke momenten alsook de minder leuke momenten kwamen aan bod. “Realistische verhalen van 4 jonge starters met véél ambitie dat hebben we vandaag wel mogen zien. Dat ambitieniveau geeft echt zin in ondernemen” aldus één van de mogelijke toekomstige starters.

Na afloop kon er nog nagekaart worden in het Café van de Beurs in Maaseik. De avond werd afgesloten met een gezellige drink.

Foto: Eric Bervoets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here