Dirk Draulans op bezoek bij Neos Maaseik

Maaseik kerktoren

Met de lezing ‘Beestenboel’ van Dirk Draulans opende Neos het drieluik van activiteiten om een groter publiek te laten kennis maken met Neos Maaseik.

De aanwezigen genoten van de lezing waarin Dirk hen op humoristische wijze op de hoogte bracht van onder andere de onzichtbare mijten in onze wenkbrauwen, het paringsgedrag bij wanzen of het lelijkste dier op aarde.

Na de lezing werd er nog na gekeuveld onder het genot van een glaasje en een hapje.

De volgende activiteiten die Neos Maaseik ook openstelt voor niet-leden is de daguitstap naar ’s Hertogenbosch op 6 november en de Italiaanse degustatie-avond op 11 december. Voor beide activiteiten is inschrijven noodzakelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here