UNIZO-afdelingen op bezoek in Maasbracht

De UNIZO ondernemersverenigingen van Kinrooi, Maaseik en Dilsen-Stokkem waren onlangs te gast bij ‘Linssen Yachts’ te Maasbracht voor de organisatie van het ‘Wie is Wie’ netwerkontbijt.

Na een korte verwelkoming door Martijn Vanhove voorzitter van UNIZO Kinrooi volgde er de traditionele microronde waarbij de 50 aanwezige ondernemers zich konden voorstellen.

Luc Vanthoor van Aqua Libra Yachtcharter uit Kinrooi en tevens verhuurbedrijf van Linssen Yachts bracht een boeiende toelichting over Linssen Yachts, de topper in de jachtenbouw in de lage landen dat al 70 jaar bestaat.

Intussen konden de gasten genieten van een lekker uitgebreid ontbijt en een interessante rondleiding doorheen het bedrijf.

“Als ondernemers moeten we de attitude kweken om niet steeds richting Antwerpen of Brussel te kijken. We moeten meer richting Nederland kijken omdat daar een grotere economie op ons wacht. Daarom organiseren we ook netwerkevents over de landsgrenzen héén”. Aldus Martijn Vanhove voorzitter van UNIZO Kinrooi.

De volgende editie van Wie is Wie zal in december plaatsvinden bij containerbouwer Budé Containers in Dilsen-Stokkem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here