Ploegenvoorstelling FC Maasland Noordoost

FC Maasland Noordoost Kinrooi voetbal

Aanstaande zondag 14 oktober vanaf 13.45 uur stelt FC Maasland N.O. met trots de vele jeugd- en seniorenploegen voor aan de ouders, familieleden, sympathisanten en supporters.

“Onze club groeide op enkele jaren tijd uit tot een stevige, solide voetbalvereniging waarin iedereen kan voetballen op het niveau dat hij/zij waard is. In onze club is plaats voor iedereen, van jong tot oud”, zo vertelt voorzitter Jan Vandeberg.

FC Maasland N.O. is een begrip in Limburg met gewestelijke- en provinciaal jeugdvoetbal, damesvoetbal, G-voetbal, seniorenvoetbal met het eerste elftal in 2de provinciale, beloften, B- en C reserven en wandelvoetbal. “We hebben meer dan 350 voetballende leden, een indrukwekkende massa sporters”, zo vervolgt de fiere voorzitter.

Aansluitend op de ploegenvoorstelling speelt het eerste elftal om 15.00 uur tegen FC Anadol. “Na de overwinning vorig weekend is het vertrouwen groeiende en de steun van de vele supporters is dan natuurlijk een hart onder de riem”, aldus Jan Vandeberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here