Botel Ophoven is verhuisd naar de Agropolis-site (video en foto’s)

Afgelopen maandag en dinsdag is Botel Ophoven verhuisd naar een nieuwe locatie, namelijk tegenover het incubatorgebouw van Agropolis.

Zaakvoerder Katy Stroobants: “Met de nieuwe locatie gaan we de zaken ook anders aanpakken. We zijn volop bezig met www.degroeneboot.be, een nieuwe vzw die een drijvend centrum voor duurzaam en gezond leven zal zijn. Dat zijn de thema’s waar we maximaal op willen inspelen.”
Daarnaast komt er een brasserie met een terras waarbij de kaart focust op duurzame en gezonde voeding. “Ideaal voor wie even een pauze wil inlassen bij een tocht over het mooie nieuwe fietspad op de dijk”, aldus Katy Stroobants.

De stilsloepen verhuisden ook mee naar de nieuwe locatie. “We worden officiële partner van onze Agropolis-buren. We willen de bezoekers meegeven wat er precies op de nieuwe, innovatieve bedrijven van de site te beleven valt en dat ook in de praktijk brengen in onze gerechten”, vervolgt ze.

Ook voor uitleg over allerhande voedingslabels, de Groene sleutel, de Blauwe vlag, enz… kan je bij Botel terecht. Volgend jaar starten ze met diverse activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here